Een handje helpen bij onze kerstkaartjesverkoop?

Update november 2019: Ook kaartjes verkopen in je omgeving? Bestel via onze webshop of neem met ons even contact op. De wedstrijd voor verkopers (2018) is niet meer geldig. 

 

De acties van Team Neushoorn kunnen maar een succes worden dankzij de hulp van onze vele vrijwilligers. Zo slaagden we er vorig jaar in om 6.000 dozen wafeltjes verkopen – en we hopen stilletjes dat onze kerstkaartjes-actie dit jaar een even grote knaller wordt.

Iedereen kan ons helpen, ongeacht waar hij of zij woont (in Vlaanderen). En zonder enige verwachting: iedereen doet dat naar eigen mogelijkheden, zin en tijd. Elk verkocht pakketje maakt een verschil.

Heb je zin om onze kaartjes vrijblijvend aan te bieden aan vrienden, familie, op het werk, in de vereniging of in de buurt?

 • Of heb je misschien ‘goesting’ om eens mee te helpen op een verkoopmoment aan een supermarkt, op een kerstmarkt …?
 • Of ken je wel enkele plekken waar je onze actie zou kunnen promoten (we hebben affiches, roll-up banners, flyers, …) – denk aan bevriende handelaars, de lokale bib, je eigen raam, …?
 • Ken je een handelaar die misschien wel onze kaartjes te koop zou willen aanbieden?

Geef ons een seintje. Je bepaalt volledig zelf wat je wil doen – wij hebben zoals gezegd geen enkele verwachting.

We verkopen onze kerstkaartjes over heel Vlaanderen. We hebben voor onze verkopers standaard-startpakketten gemaakt (25 setjes kaarten, affiches, flyers), die we je kunnen bezorgen of opsturen. Heb je er meer nodig, dan bezorgen we er extra. Heb je ze niet allemaal verkocht, dan komen ze na de actie gewoon terug; je geeft ons alleen je inkomsten door. En wij geven uiteindelijk alles door aan het Kinderkankerfonds. Per verkocht setje hebben we zo’n 4 euro winst.
Heb je andere materialen nodig dan ons startpakket (bv. enkel affiches), dan is dat natuurlijk ook in geen tijd bezorgd.

Als dank krijgt iedereen die ons een handje helpt een setje kaarten cadeau, en verloten we kort na nieuwjaar deze toffe prijzen. Voor elk verkocht setje heb je één virtueel lotje in de trekking!

De prijzen die we mogen uitdelen:

(meer prijzen kunnen steeds toegevoegd worden)

 

 

De spelregels:

 • Onze prijzen kunnen enkel uitgedeeld worden aan wie ons helpt bij de verkoop van onze kerstkaartjes (actie 28/09/2018 tot 31/12/2018): een ‘verkoper’. Als verkoper definiëren we iemand of een partij die in eerste lijn namens Team Neushoorn kerstkaartjes verkoopt.
 • Iemand kan pas lotjes beginnen beginnen opsparen, nadat hij zich bij ons als verkoper heeft aangemeld. Bij een eventuele poging om op onrechtmatige wijze lotjes te verzamelen, komt de verkoper in kwestie niet meer in aanmerking voor prijzen;
 • Zowel onze particuliere verkopers als onze handelaars (verkooppunten) komen in aanmerking voor prijzen;
 • Elke verkoper krijgt één virtueel lotje per verkocht (=betaald) setje kaartjes (zowel fysieke verkoop als online). Uit die virtuele lotjes worden in de loop van januari de winnaars getrokken;
 • In het geval één verkoper te vaak uit de trekking zou komen, mag de organisator ingrijpen en de laatst getrokken prijzen opnieuw verloten om een redelijke spreiding te bekomen;
 • In geval een prijs uitgereikt wordt aan een verkoper die bestaat uit meerdere personen (bv. handelspunt of vereniging), dan komt de prijs al deze personen toe, maar is het handelspunt of de vereniging verantwoordelijk voor de verdeling of verloting van de prijs;
 • De organisatoren, Carl en Tine, komen niet in aanmerking voor prijzen;
 • Team Neushoorn biedt de genoemde prijzen aan namens de sponsors. Mocht een sponsor zich terugtrekken, dan kan Team Neushoorn daar geen verantwoordelijkheid voor dragen.
 • Wanneer een sponsor enige voorwaarden aan zijn geschonken prijs zou koppelen, kan Team Neushoorn daarvoor geen verantwoordelijkheid dragen.
 • Hoe de trekking praktisch zal verlopen:
  • We maken dan een tekst-lijst met alle namen van onze verkopers, waarin elke verkoper zoveel keer voorkomt als het aantal lotjes dat hij verzameld heeft.
  • Dat lijstje gooien we in een neutrale website als http://www.randomresult.com/pick.php, die er dan willekeurig en prijs per prijs de winnaars uittrekt.