Acties

Hier lijsten we de acties op die wij (of onze sympathisanten) organiseren of ondersteunen.

 

Lopende Acties

 

Bloemenverkoop Chiro Schorisse:  zaterdag 17/03/2018 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Chiro Schorisse in de vasten een actie ten voordele van het goede doel. Dit jaar vindt deze plaats op 17 maart. Die dag verkoopt Chiro Schorisse bloemen ten voordele van Team Neushoorn. Alle opbrengst van deze verkoop gaat uiteraard naar het Kinderkankerfonds.
Bedankt, jongens en meisjes! Topinitiatief!

 

 Afgelopen Acties 2018

 

Sponsortocht Sint-Franciscusschool: vrijdag 30/03/2018

Op vrijdag 30 maart organiseerde de Sint-Franciscusschool  (Burst en Erondegem) een gesponsorde voettocht ten voordele van Team Neushoorn en het Kinderkankerfonds. De leerlingen van de lagere school stapten 5km en lieten zich voor het goede doel sponsoren per kilometer. Dit bracht maar liefst 3157,70 euro op! Een heel warme dankuwel  aan alle kinderen, juffen en meesters van Felix zijn school!

 

 Team Neushoorn-kokosrotsjes 

Team Neushoorn verkocht heerlijke, artisanale kokosrotsjes ten voordele van het Kinderkankerfonds.
In de laatste maanden van 2017 en eerste maanden van 2018 werden maar liefst 1122 zakjes kokosrotsjes verkocht. Goed voor 1481,04 euro voor het Kinderkankerfonds!

 

 

Archief

Acties georganiseerd of ondersteund door Team Neushoorn in:

2017

(Team Neushoorn wil zich op geen enkele manier verrijken. Bij acties van Team Neushoorn gaat alle winst rechtstreeks en integraal naar het vooropgestelde goede doel.
Team Neushoorn zal hier ook transparant en open over communiceren.)