Acties 2018

 

Internaat Stella Matutina (Brakel) – Pannenkoekenverkoop

De leerlingen van Internaat Stella Matutina verkochten pannenkoeken ten voordele van het Kinderkankerfonds. Dit leverde maar liefst 500€ op!
Bedankt voor dit mooie initiatief!

 

De Warmste Week – Warmathon (Gent): zaterdag 22/12/2018

Op 22 december namen we deel aan de Warmathon in Gent ten voordele van het Kinderkankerfonds.
Onze lieve Evi, één van de straffe madammen van de crèche van Felix, nam de organisatie op zich.
Meer dan 100 deelnemers zamelden maar liefst 2000€ in voor het Kinderkankerfonds! Bedankt aan alle stappers/lopers, en in het bijzonder aan Evi voor het initiatief en de organisatie!

 

Kerstdessertenbuffet (Aaigem) – Chiro Jospaai en Chiro Klim-Op: zondag 9/12/2018

Op zondag 9 december organiseerden Chiro Jospaai en Chiro Klim-Op uit Aaigem een kerstdessertenbuffet ten voordele van Team Neushoorn.  Dit leverde maar liefst 1.458,50€ op voor het Kinderkankerfonds!
Een dikke merci aan de jongens en meisjes van beide afdelingen!

 

Toneelvereniging Die Winterroose speelt ‘Doe het zelf, Neushoorn!’: 31/10/2018 tot en met 3/11/2018 (steeds om 20u)

Ter gelegenheid van hun 50-jarig bestaan schonk toneelvereniging Die Winterroose een gedeelte van de opbrengst van hun najaarsvoorstellingen aan Team Neushoorn voor het Kinderkankerfonds!

Dit bracht maar liefst 750€ op voor het Kinderkankerfonds!

 Nico en Leen stappen de Dodentocht: augustus 2018 – Bornem

Op vrijdag 10 augustus 2018 namen Nico De Troyer en Leen Van den Bossche deel aan de legendarische dodentocht, met Felix in gedachten. Beide stappers wilden die dag niet enkel een sportieve prestatie neerzetten maar lieten zich ook graag sponsoren ten voordele van het Kinderkankerfonds! Hun actie bracht maar liefst 1.530 euro op!

 

Wante-lingen GVB De Wante: vanaf woensdagavond 16/5/2018 (start 19u) 
 
Vanaf 16 mei -tot zeker einde schooljaar- organiseerde de Vrije Basisschool De Wante wekelijks een wandeling op woensdagavond. 
Deelnemen kostte 2 Euro en bracht je langs de mooiste paadjes van Schorisse. Na de wandeling was er gelegenheid om na te praten in het Wante-café en tijdens de laatste week van het schooljaar vond ook een ‘kinderwanteling’ voor de kinderen plaats.
Supertoffe actie! Bedankt aan iedereen die hier zijn schouders onder zette!
Goed voor 4.918 euro ten voordele van het Kinderkankerfonds!

 

Yoga in Opwijk met Leen: juni 2018 – Opwijk

Tijdens de maand juni stortte Yoga in Opwijk met Leen per deelnemer  €1 door naar het Kinderkankerfonds. Dit bracht maar liefst 116 euro op!

Bloemenverkoop Chiro Schorisse:  zaterdag 17/03/2018 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Chiro Schorisse in de vasten een actie ten voordele van het goede doel. Chiro Schorisse verkocht bloemen ten voordele van Team Neushoorn en haalde zo 1100 euro op voor het Kinderkankerfonds.
Bedankt, jongens en meisjes! Topinitiatief!

 

 

Sponsortocht Sint-Franciscusschool: vrijdag 30/03/2018

Op vrijdag 30 maart organiseerde de Sint-Franciscusschool  (Burst en Erondegem) een gesponsorde voettocht ten voordele van Team Neushoorn en het Kinderkankerfonds. De leerlingen van de lagere school stapten 5km en lieten zich voor het goede doel sponsoren per kilometer. Dit bracht maar liefst 3157,70 euro op! Een heel warme dankuwel  aan alle kinderen, juffen en meesters van Felix zijn school!

 

 Team Neushoorn-kokosrotsjes 

Team Neushoorn verkocht heerlijke, artisanale kokosrotsjes ten voordele van het Kinderkankerfonds.
In de laatste maanden van 2017 en eerste maanden van 2018 werden maar liefst 1122 zakjes kokosrotsjes verkocht. Goed voor 1481,04 euro voor het Kinderkankerfonds!