Nieuwe actie: mondmaskers vanaf 24 cent/stuk!

We zijn ondertussen al dik een half jaar aan de “coronacrisis” en de maatregelen aan het wennen… Maar dit blijft voor iederen een speciale periode.

Omdat we destijds zélf van dichtbij meemaakten hoe belangrijk het is om mensen met een verzwakte immuniteit te beschermen, staan wij als Team Neushoorn voluit achter social
distancing en het dragen van mondmaskers bij sociale contacten. Niet altijd aangenaam, maar het helpt nu eenmaal de verspreiding van het virus voor een deel tegen te gaan.

Om deze beschermingsmaatregelen te steunen, starten we vandaag met de verkoop van mondmaskers voor eenmalig gebruik. De opbrengst van deze campagne gaat naar
Kinderkankerfonds vzw – de organisatie waar we al dik 115.000 euro voor inzamelden.
Door zorgvuldig in te kopen en steun van onze leveranciers, kunnen we ze aanbieden in prijzen die vaak diep onder die in de handel liggen. En kunnen we een breder gamma aanbieden dan enkel de klassieke blauwe mondmaskers. In onze webshop zal je een regelmatig afwisselend aanbod vinden van blauwe maskers -maar ook andere leuke kleuren-, én maskers op kindermaat en met toffeprints. Kinderen zijn dan wel niet verplicht om er eentje te dragen, maar in bepaalde gevallen kan dat wél nuttig zijn. Denk aan een bezoekje aan oudere familieleden, of om de omgeving te beschermen wanneer het kind zelf bijvoorbeeld een verkoudheid heeft.
Zo proberen we wat kleur te geven aan dat mondmasker, en wordt het een tikkeltje minder vervelend.

Naar onze eigen bescheiden ervaring zijn mondmaskers voor eenmalig gebruik vaak comfortabeler – zeker tijdens het spreken en voor langere periodes.
Experts raden aan zo’n masker maximaal 8 uur te dragen (of tot wanneer vochtig), en zeker dagelijks te wisselen. Door ze betaalbaar te maken, wordt dat nog een tikkeltje gemakkelijker.

We bieden onze maskers aan vanaf 24 cent/stuk: prijzen die in de retail nauwelijks te vinden zijn. Gekleurde en kindermaskers zijn iets duurder, want moeilijker in te kopen, maar ook die verkopen we tegen onklopbare prijzen. Maskers voor kinderen zijn hier ook zeer moeilijk te vinden – of kosten een arm en een been.
Daarnaast vind je in onze webshop ook alcogel met een alcoholgehalte van 75% én tegen een vriendenprijsje.
Kom regelmatig eens kijken naar ons actueel aanbod!

Op bijna ieder artikel kunnen we minstens 30% aan Kinderkankerfonds doorgeven, een doel dat ons nog steeds nauw aan het hart ligt.

Bestellen kan vanuit onze webshop, http://shop.teamneushoorn.be
Verzenden doen we tegen een forfaitaire prijs: 2€ voor alles wat in een gewone brievenbus past en 4€ voor een pakje. Boven 35€ is de verzending zelfs gratis.
Afhalen in Bambrugge kan ook.

Laat ons samen een front blijven vormen tegen COVID-19 en van het mondmasker iets leuks maken. En in één beweging jonge kankerpatiënten meer comfort en betere perspectieven geven.
En vertel het voort! 🙂

Warme groet!

Volg ons / Like ons !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *