1 september – voor onze lieve juffen

Eén september is achter de rug.

We werden overspoeld met foto’s van lachende kinderen met nieuwe boekentasjes.  Het leek alsof de hele wereld terug naar school ging.

In een andere wereld zou Felix gestart zijn in het eerste kleuterklasje. Hij spreekt over ‘toen hij nog genezen was’ en weet dat ‘zieke kindjes niet naar school mogen’.

Hij wil graag eens op bezoek naar het klasje van oma. Ook dat staat -samen met een echte start op school- nog niet onmiddellijk in de kaarten.

Kinderen die naar het lager onderwijs gaan, kunnen vanaf de onderhoudsfase terug naar school. Bij peutertjes en kleutertjes wordt dit zeer sterk afgeraden omdat het risico op infecties te groot is. In tussentijd krijgt Felix les aan huis.

Verschillende lieve, enthousiaste, gemotiveerde juffen kwamen zo in ons leven.
Juf Lisa in Schorisse, tijdens onze verbouwing en ons verblijf bij ‘oma boerderij’.
De juffen van de ziekenhuisschool: juf Els en juf Chantal.

Juf Leen en juf Magda toen we terug naar Bambrugge kwamen.

We zijn hen allen stuk voor stuk heel dankbaar voor alle mooie momenten die ze Felix geven en gaven, in afwachting van zijn echte, eerste schooldag.
Daarom willen we hen ook langs deze weg eens bedanken.

 

Bedankt, lieve juffen, voor de verhaaltjes en het knutselen, voor de knuffels en het verven, de liedjes en het dansen, voor het geduld dat soms nodig is, voor alle warmte en liefde voor onze zoon.

Volg ons / Like ons !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *