Wafeltjes-update: de Luxedozen vliegen de deur uit…

Het geeft een goed gevoel wanneer een simpel idee een groot succes wordt. En het geeft een fantastisch gevoel wanneer je met dat simpel idee kankerpatiëntjes kan helpen.

Onze Koekjes Tegen Kanker-actie heeft ons omver geblazen. Al meer dan 3.200 dozen artisanale wafeltjes verkocht, en nog kunnen we de vraag amper bijhouden. Allemaal dankzij onze geweldige verkopers en mensen met een warm hart die wel zo’n lekker wafeltje lusten. En ze zijn lekker, dat horen we dagelijks.

Maar we kregen regelmatig mailtjes van mensen die graag wat meer wilden schenken. En van mensen die verder weg wonen, die ook graag onze actie steunden. Dat gat konden we niet dichten, want de portkosten en logistieke uitdagingen wogen niet op tegen de opbrengst van een doos wafeltjes. Tot we op een simpel ideetje kwamen : we nemen één van onze dozen wafels van de stapel, laten Felix z’n artistieke gang gaan en verkopen die doos symbolisch voor 20 euro. Inclusief levering in heel België door BPost. We doopten deze versierde doos tot ‘Luxedoos‘. Een mooie winst die naar het Kinderkankerfonds gaat, én een lekkere en met liefde versierde doos wafeltjes aan de voordeur : iedereen wint erbij.

Sinds we de Luxedoos enkele dagen geleden lanceerden, zit Felix hier regelmatig te schilderen en stickertjes te plakken, en staan wij dagelijks dozen in te pakken en naar BPost te brengen. Leuke, simpele handelingen, die ons de ziekte telkens even laten vergeten. Nog meer winst.

De Luxedozen zijn zeer eenvoudig te bestellen op onze Koekjes Tegen Kanker-website. Gewoon doen – je steunt het Kinderkankerfonds.

Volg ons / Like ons !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *