Wafeltjes of kokosrotsjes kopen?

(Update 9/3/2018: Momenteel zijn de wafeltjesverkoop en kokosrotsjesverkoop in winterslaap. Krijg je graag bericht als we deze actie herhalen? Geef ons dan een seintje!) 

Wafeltjes en kokosrotsjes zijn af te halen in Erpe-Mere of eventueel in Schorisse. Neem van tevoren best eventjes contact op voor praktische afspraken, zodat er zeker voldoende stock is en er iemand thuis is. Grotere bestellingen proberen we indien mogelijk te leveren. 

WAFELTJES

We verkopen dozen Wafelmix 700gr bestaande uit suikerwafels, chocoladesuikerwafels, vanillewafels en choco-vanillewafels. Artisanaal gebakken door Koekjesbakkerij Bossuyt uit Moen. De wafeltjes zijn individueel verpakt, behalve de vanillewafels (die zijn per 3 verpakt).

 

Je kan ook een Luxedoos bestellen: een doos wafeltjes, versierd door Felix en door de postbode tot aan je deur gebracht. Van de 20€ kunnen we een groot deel doorstorten aan het Kinderkankerfonds.

KOKOSROTSJES

 

Om het logistiek haalbaar te houden, verkopen we onze kokosrotsjes liefst per dozen van 10 stuks. Je kunt die dan aan familie, vrienden of collega’s doorverkopen – of je kan ze gewoon voor jezelf houden.
Als attentie krijg jij dan per doos (van 10 zakjes) een extra zakje van ons.

1 doos van 10 zakjes = 30€. Plus een extra zakje voor jou, gratis.

Deze kunnen we via BPost ook opsturen voor 6 euro.

 

VIRTUELE KOEKJES KOPEN

Je kan ook steeds een kleine storting doen op onze actierekening, BE09 1030 5052 6257, BIC ‘NICABEBB’, met vermelding ‘gift’. Je koopt dan als het ware een virtuele doos wafeltjes of kokosrotsjes.

  • Om een idee te geven: per verkochte doos wafels is de nettowinst 2,50 à 3,00 euro. Een zakje kokosrotsjes brengt ongeveer 1,4 Euro in het laatje voor het Kinderkankerfonds. Zulke ‘kleine’ stortingen zijn vanzelfsprekend zeer geapprecieerd. En vele kleintjes maken een groot!
  • Wil je een groter bedrag storten, of wil je een gift doen vanuit een onderneming, bekijk dan even deze pagina, waarop we de fiscale gevolgen uiteenzetten. Afhankelijk van hoe en met welke intentie je een gift doet kan dat een ander fiscaal gevolg hebben, zowel voor particulieren als ondernemingen.