Kerstmarkt van de Bekaert Damesclub haalt 1200€ op!

Op 15 december werd bij Bekaert in Zwevegem een kerstmarkt georganiseerd voor de werknemers. De Damesclub van het bedrijf sloeg de handen in elkaar en haalde zomaar eventjes 1.200€ op voor Team Neushoorn. Team Neushoorn zamelt geld in voor het Kinderkankerfonds.

Shirley Vandecasteele van de Damesclub: “Toen wij als Bekaert Damesclub gevraagd werden om deel te nemen aan de eerste Bekaert kerstmarkt op 15/12 hebben we niet getwijfeld.  We hadden enkel 1 voorwaarde, we zouden ons goed doel zelf kiezen.  Het kleinkindje van onze vrienden ligt ons nauw aan het hart en het doel was onmiddellijk duidelijk, wij zouden ons inzetten voor Felix en het Kinderkankerfonds.  Uiteraard zouden we de kokosrotsjes van Team Neushoorn verkopen maar daarnaast hadden we nog veel ideeën waarvan we de volgende hebben uitgewerkt : we verkochten warm “eigen kweek” appelsap met kruiden, tweedehandsboeken (waarvan de overschot de dag erna naar Oxfam werd gebracht) en we maakten zelf kerststukjes met recupmateriaal.
Het werd een hartverwarmende week dankzij vele handen die meeholpen en we zijn blij en fier met het bedrag dat onze stand heeft opgeleverd.  We blijven duimen voor de lieve Felix en wensen hem en zijn ouders voor 2018 een volledig herstel toe met veel “geniet”momentjes !  Veel liefs van onze ganse Damesclub.

Volg ons / Like ons !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *