Wandelen voor Team Neushoorn met vrije basisschool De Wante!

Vanaf 16 mei (tot zeker einde schooljaar) organiseert de vrije basisschool van Schorisse wekelijks op woensdagavond om 19u een gezellige wandeling voor Team Neushoorn, ten voordele van het Kinderkankerfonds.

Deelnemen kost 2 Euro en brengt je langs de mooiste paadjes van Schorisse. Na de wandeling is er gelegenheid om bij te praten in het Wante-café waar ook een ‘rostjespot’ voor vrije bijdragen (wisselgeld, geldbeugel te vol…) zal staan.
Alle opbrengst gaat integraal naar het Kinderkankerfonds!
 
Wanneer: Elke woensdagavond vanaf 16 mei 2018 (samenkomst 18.45u, vertrek 19.00u)
Plaats van vertrek: GVB De Wante, Essestraat 3 in Schorisse.
Iedereen welkom!
 
Tijdens de laatste week van het schooljaar zal ook een ‘kinderwanteling‘ plaatsvinden. Alle kinderen van het lager kregen intussen ook een woordje uitleg over Felix, Team Neushoorn en het Kinderkankerfonds, en over wat het Kinderkankerfonds doet met de ingezamelde centjes!
 
De Neushoorn-spaarpot staat tijdens de week steeds in de inkom van de school en is de voorbije dagen al serieus gespekt!
 
Heel hard bedankt aan iedereen die dit warm initiatief draagt! 
 
 
Volg ons / Like ons !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *