Al bijna 650 dozen Koekjes Tegen Kanker verkocht!

Onze ‘Koekjes Tegen Kanker’-actie loopt amper twee weken, en intussen zijn al (net geen) 650 dozen wafeltjes verkocht! En dit is nog maar de tussenstand die we doorkregen van lang niet alle verkopers.

We hebben intussen al meer dan 30 Neushoornvriendjes: zij verkopen wafeltjes aan familie, vrienden, collega’s en onbekenden. Dankzij hun enthousiasme wordt deze actie, ten voordele van het Kinderkankerfonds, een groot succes.

Heb jij nog geen wafeltjes besteld? De voorverkoop loopt tot 12 augustus en de eerste levering is gepland voor de week erna. Lees hier hoe je voor 6 euro een doos van 700gr gemengde wafeltjes kan kopen (5 euro/doos vanaf twee dozen). Woon je te ver of heb je even geen zin in wafeltjes? Een kleine storting op onze actierekening wordt integraal doorgegeven aan het Kinderkankerfonds.

650 maal bedankt.

Volg ons / Like ons !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *