Wafeltjesverkoop “Koekjes tegen Kanker”

Life will knock you down, maar hoe je ermee omgaat kies je zelf…
Het is niet altijd gemakkelijk dit voor ogen te houden, maar we proberen in elke dag iets goeds te vinden en elk moment met Felix te koesteren. (Ja, ook de occasionele driftbuien 🙂 )

Met Team Neushoorn proberen we een negatief verhaal om te zetten in iets positiefs. Een eerste wapenfeit is onze wafeltjesverkoop waarvan de opbrengst integraal naar het Kinderkankerfonds gaat.
Meer dan duizend dozen later blijft de motivatie om van deze actie een succes te maken groot en willen we het tellertje verder zien stijgen.

Deze ronde sluiten we af op 12 augustus. Dan worden alle wafeltjes besteld, vers gebakken en verdeeld door onze Neushoornvriendjes. We willen echter nog doorgaan tot 12 december: de dag van de diagnose.

In september starten we dus gewoon opnieuw! Onze actie steunen kan door wafeltjes te kopen maar ook door zelf wafeltjes te verkopen: op het werk, op school, aan familie of vrienden… Hell no, het hoeven geen 100 dozen te zijn! Elk doosje telt, en vele handen maken… euh, veel dozen wafeltjes.

Bij deze een warme oproep. Wie een doosje of meer kan versjacheren, is van harte welkom bij Team Neushoorn. Contacteer ons dus gerust voor meer info. We sturen je dan zeer vrijblijvend een infodocumentje toe.

Volg ons / Like ons !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *